Home / Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid locatie

U kunt het evenementengebied dicht rond het hoofdpodium per fiets, te voet en per boot bereiken. Vanwege verkeers- en veiligheidsmaatregelen is het gebied rond de Weerdsluis op 20 juli afgezet. Wij verzoeken u vriendelijk hiermee rekening te houden.

Bereikbaarheid te land

Het gebied rond de Weerdsluis is op 20 juli niet voor auto’s toegankelijk. Er geldt een parkeerverbod. We verzoeken u vriendelijk de maatregelen die dag in acht te nemen en aanwijzingen van personeel, toezichthouders of de beveiliging op te volgen. Om de locatie vrij en goed toegankelijk te houden voor het publiek, vragen we u ook rekening te houden met het stallen van uw fietsen, brommers en/of scooters. Indien u toch met de auto naar Utrecht komt adviseren wij u gebruik te maken van de dichtstbijzijnde Parkeergarage Paardenveld

De volgende straten zullen voor auto’s worden afgezet voor het Kadeconcert:

  • Nieuwekade, t.h.v. de kruising St. Jacobsstraat
  • Nieuwekade, t.h.v. de kruising met de Oranjestraat en Oudegracht
  • Weerdbrug, t.h.v. van de Van Asch van Wijckskade
  • Weerdsingel O.Z., t.h.v. de kruising met de Hopakker
  • Weerdsingel W.Z., t.h.v. de kruising met de Oudenoord
  • Kraanstraat, t.h.v. de kruising met de Gruttersdijk
  • Bemuurde Weerd W.Z., t.h.v. de kruising met de Kaatstraat
  • Bemuurde Weerd O.Z., t.h.v. de kruising met de Adelaarstraat

Bereikbaarheid vanaf het water

U kunt zelf met uw boot naar de Weerdsluis komen om het concert te beluisteren vanaf het water. Deze kunt u in de nabijheid van het podium aanleggen. Er is echter slechts beperkt ruimte. Wees dus op tijd bij de Weerdsluis. Daarbij geldt dat de boten die het eerste aankomen verzekerd zijn van een plek. In verband met opbouwwerkzaamheden op 20 juli kan tijdelijk een afmeerverbod in het evenementengebied worden ingesteld. Namens de organisatie kunnen toezichthouders aanwijzingen geven om het aanleggen van de boten te coördineren. U wordt vriendelijk verzocht te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie, de havenmeester, de reddingsbrigade en/of de beveiliging op te volgen.

Hieronder treft u een plattegrond aan van de locatie.

Top